Mytí fasády

Je vaše fasáda znečištěná, ale bojíte se, že vás její umytí bude stát majlant? Už se bát nemusíte! V dnešním článku si řekneme, jak se utváří cena za mytí fasády nebo střechy, případně cena za odstranění graffiti.

Každá fasáda i střecha jsou jedinečné, protože jsou tvořené různými materiály, mají určitý rozměr a jsou jinak znečištěná. Proto nelze obecně určit, jaká je jednotná cena za mytí fasády, čištění střechy nebo cena za fasádní nátěr. Částka se vždy tvoří individuálně.

Stejný princip platí také pro odstranění graffiti, které může být různě velké a tedy i způsob jeho čištění může probíhat rozdílně. Po odstranění graffiti si můžete na fasádu nechat aplikovat také antigraffiti nátěr, který vám ulehčí starosti do budoucna.

Nebojte se obrovských částek

Nemusíte se ale bát, že jde o ohromné sumy. Univerzálně platí, že cena za čištění fasády je asi 10-15 % z ceny kompletního zateplení domu. Cena nátěru fasády pak tvoří asi 30-40 % z ceny tohoto stejného zateplení.

Neváhejte se nám v případě dotazů o nacenění ozvat. Rádi Vám vytvoříme kalkulaci zcela zdarma.

Kontaktujte nás a my vám vytvoříme nabídku na míru

Pro úplnou cenovou nabídku na mytí nebo nátěr fasády, mytí střechy či odstranění graffiti nás každopádně kontaktujte a my vám s přesnou kalkulací rádi pomůžeme.

V rámci mytí fasády bytového domu k vám pošleme obchodního zástupce, který přijede, váš dům zaměří a poté doporučí další postup.

V případě zájmu o umytí fasády nebo nátěr fasády rodinného domu nám pro první cenovou nabídku stačí znát vaši přesnou adresu, telefonní číslo a e-mail, na který vám následně zašleme nezávazný cenový návrh.

Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou kalkulaci

Křestní jméno
Příjmení
E-mail
Zpráva
Formulář byl úspěšně odeslán!
Při odesílání formuláře došlo k chybě. Zkontrolujte prosím znovu všechna pole formuláře.