Umyjemto první mráz od čištění vašich domů neodradí! Jak se můžete připravit na sezónu 2018 již nyní?

, , ,

Začátek zimy a s ním příchod prvního mrazu, který stejně dlouho nevydrží, nás v Umyjemto od poskytování profesionálních služeb nemůže odradit. Pokud nám to počasí jen trochu dovolí, jsme stále připraveni umýt fasádu bytového i rodinného domu, vyčistit střechu či dlažbu.

I při teplotách blížících se k nule je možné čistit venkovní povrchy budov. A proto i v zimě nabízíme očistu vašich budov. Již několik zimních sezón jsou venkovní teploty toho důkazem. Někdy jsou i týdny, kdy teploty nespadnou pod bod mrazu. A to je příležitost, kdy žádná z našich činností vaší stavbu nepoškodí. Ať už poptáváte například vyčištění střechy, umytí fasády Vašeho bytového domu či třeba haly Vaší firmy, anebo potřebujete odstranit všechny nánosy a špínu ze své dlažby či chcete odstranit graffiti ze svého majetku, zavolejte nám na naši bezplatnou linku 800 221 227. I v zimních měsících je vám  náš dokonalý zákaznický servis k dispozici!

Naše služby momentálně nepoptáváte, ale uvažujete o nich pro rok 2018?V tom případě neváhejte a také se nám ozvěte. My se zimy nebojíme a takovéto obhlídky pro vás můžeme připravit i v termínech, kdy mrzne až praští. Zcela bezplatně k Vám po celé ČR přijedeme, osobně se sejdeme a i přes nepříznivé počasí zdarma obhlédneme Váš dům nebo objekt a navrhneme řešení na míru, včetně cenové nabídky. Zajistit si nyní potřebnou cenovou kalkulaci je ideální zvláště pro společenství vlastníků či bytová družstva panelových domů. Můžete si tak beze shonu připravit rozpočet pro další rok, případně včas svolat schůzi s hlasováním o případné realizaci.

A na závěr pro Vás máme další neméně důležitý tip! Naše termíny objednávek a prací na jaro 2018 se nezadržitelně plní, proto – pokud chcete mít už nyní vše okolo údržby vaší nemovitosti v pohodě a klidu vyřešeno – objednejte si včas profesionály z Umyjemto, abyste si zajistili termín, který se Vám nejvíce hodí.

I během zimního mrazivého období nás můžete stále kontaktovat na naší lince zdarma 800 221 227, případně emailem na poptavky@umyjemto.cz nebo přes kontaktní formulář.

Pro případné dotazy nebo poptávky týkající se graffiti vandalismu jsme pro vás ovšem dostupní NON-STOP i přes období svátků. Kontaktujte našeho specialistu na odstraňováni graffiti, pana Pavla Hambergera, na +420 777 926 647 nebo e-mailem hamberger@umyjemto.cz.