Začínají se na omítce vašeho bytového domu tvořit mikrotrhliny? Nezoufejte, máme řešení!

Běžné povrchové poškození fasády není velkou vzácností. Mikropraskliny se na fasádě mohou začít tvořit z mnoha důvodů: dlouhodobě působení povětrnostních vlivů, postupné „sednutí si“ tepelné izolace budovy a zejména organický povlak vzniklý tím, že se neprovádělo čištění fasády.

Aby nedocházelo ke zvětšování rozsahu poškození, je nutné povrch natřít fasádním nátěrem. V takovém případě doporučujeme, abyste věc začali řešit co nejdříve. Například – pokud je to potřeba – mít na nejbližší hlasovací schůzi společenství vlastníků nebo bytového družstva připraveny nabídky firem, včetně rozpočtů. Kvůli tomu jistě oceníte možnost, kterou Umyjemto nabízí, a tou je nezávazná obhlídka na místě a kalkulace ceny zdarma.

Při výběru určitě dbejte na to, aby fasádní nátěr, který se má použít, byl kvalitní po všech stránkách a aby vynikal odolností proti řasám. Nebudete tak muset mikropraskliny vzniklé organickým povlakem řešit za dva roky nanovo. V Umyjemto používáme velmi kvalitní švýcarské nátěry s extrémně dlouhou životností a odolností proti povětrnostním vlivům, řasám, proti slunci i proti dešti. Fasáda se tak obejde bez přetírání až 15 let. Od výrobce garantovaná záruka na stálost barev fasádního nátěru je 10 let a proti napadení řas je to rovněž celých 5 let. Na výběr u nás budete mít z až 300 odstínu barev, kdy si i tmavější odstíny skvělé uchovávají svou stálobarevnost. Důkazem, že naše barvy jsou opravdu kvalitní, je to, že se používají na historické budovy napříč celou Evropou.

Jaké typy podkladů Vám můžeme natřít? Naše barvy jsou vhodné na akrylátové, silikonové a silikátové omítky – probarvené i zateplené, jsou vhodné na cement, beton či umělý kámen. Umíme renovovat staré minerální a vápenné nátěry i akrylátové omítky. Díky technice, kterou používáme, zvládneme natřít jak panelový dům s libovolným počtem pater, tak bytový dům staršího činžovního typu. Pokud nový nátěr fasády zvažujete, zbývá Vám už jen zavolat na naší bezplatnou linku 800 221 227 nebo poslat kontaktní formulář na stránce věnované této službě.