Jak účinně odstranit graffiti, a přitom být šetrný k prostředí?

Když se na vašem domě objeví graffiti, nezajímá vás, jestli kolem prošel Picasso nebo obyčejný vandal. Fasáda je zničená a vám nezbývá než vymyslet, jak se tohoto cejchu zbavit. Sami se ale do odstraňování ani přebarvování raději nepouštějte. Ačkoli se může zdát, že situace dosáhla nejvyššího stupně zoufalosti, mohli byste nadělat ještě více škod.

Odstraňování graffiti z fasád domů patří k vysoce kvalifikovaným typům práce, které provádějí vyškolení technici. Pokud se potřebujete zbavit pouličního umění, zavolejte do Umyjemto. Odstraňování graffiti se profesionálně věnujeme již řadu let. Náš školený personál graffiti beze stop odstraní z jakéhokoli povrchu, a tak se nemusíte obávat dalších škod a výdajů.

Graffiti odstraňte co nejdříve

Laici se sluncem vybledlé barvy od popisovačů, zvýrazňovačů či graffiti sprejů snaží častokrát odstranit brusnou metodou. Výsledkem často bývá poškození povrchu stavby. Stopy po broušení zůstávají na fasádě vidět. Díky našim zkušenostem klientům doporučujeme odstranit čerstvý graffiti atak co nejdříve, a okamžitou reakcí tak dílo vandala znehodnotit.

Někdy stačí jen speciální ubrousek

S odstraňováním graffiti z lakovaných, barvených či jakýchkoliv hladkých povrchů si na rozdíl od pomalované fasády poradíte sami. Ubrousky Graffiti Safewipes snadno vyčistí například posprejovaná vrata, poštovní schránky, výlohy, ale i kapoty aut. Výborně poslouží také v domácnosti, jelikož kromě nastříkaných barev smyjí stopy i od kuličkových per, fixů, pastelek nebo mastnoty. K vyčištění až jednoho metru čtverečního tak postačí jediný ubrousek, za který zaplatíte s DPH pouhých šedesát korun.

Nejúčinnější je sakrificiální antigraffiti nátěr

UMYJEMTO volíme k nanesení ochranné vrstvy sakrificiální antigraffiti ochranu. Kromě toho, že se lehce aplikuje, jedná se také o nejekonomičtější variantu, která funguje se stoprocentní účinností. Při odstraňování graffiti se tento ochranný nátěr sice smyje, ale na očištěné místo ho opět aplikujeme. Vzápětí se spojí se starým nátěrem.

Když je vaše zeď často a pravidelně útokem vandalů…

Pokud stavbu nechrání žádné oplocení, stojí za zvážení antigraffiti nátěr. Ten můžete aplikovat na všechny typy povrchů, vně i uvnitř staveb. Pokud si objednáte náš servis, odstraníme vám případné další graffiti z fasády zdarma. Vy zaplatíte pouze nanesení nového antigraffiti nátěru. Tento servis nabízíme jako bonus našim zákazníkům po dobu 5 let.