Renovace historického zábradlí

Profesionálové z Umyjemto renovují historické fasády. Odstraní i graffiti

, ,

Smogem znečištěné ovzduší, rozrůstající se mech i ptačí trus se každoročně podepisují na fasádách historických budov. O jejich renovaci se proto pravidelně starají zkušení profesionálové ve spolupráci s Národním památkovým ústavem. Firma Umyjemto čistí historické fasády šetrně, spolehlivě ale odstraní i graffiti.

Každý den zatěžuje zdobené fasády historických budov prašné ovzduší, mechy, plísně a v neposlední řadě i vandalové. Renovaci proto nepodceňujte a na práci si zavolejte profesionální firmu, která má s údržbou historických domů zkušenosti. Protože se z technologického hlediska nebude jednat o nijak jednoduchou záležitost, nezapomeňte se s nimi předem domluvit na metodách a časovém harmonogramu celé renovace.

Historické fasády vyžadují šetrné čištění

Obnova fasády u historických budov vyžaduje odborný výstup, jehož délka se liší od řádů hodin po měsíce práce. Renovace historických budov se však netýká jen fasád – firma vyčistí také smogem zanešené reliéfy, konzoly nebo římsy oken, které jsou nejčastěji znečištěny ptačím trusem. Šetrné čištění nabízí například nejstarší firma v oboru Umyjemto, která fasády obnovuje za pomoci tlakového čištění vodou o teplotě 50 °C.

Nemusíte se obávat ani o poškození cenné fasády, profesionálové z Umyjemto vždy používají zvedací plošinu, aby neponičili historickou budovu lešením či žebříkem. Šetrné čištění vám navíc ukáží během nezávazné zkoušky, kterou nabízí zdarma. Nezávaznou zkoušku si můžete zarezervovat na nonstop infolince na čísle 800 221 227. Na Umyjemto se můžete obrátit i v případě, že se potýkáte s vandalismem a potřebujete odstranit graffiti.

Ubrousky odstraní graffiti během chvilky

Revoluční metodu odstraňování graffiti si můžete přijít vyzkoušet tento týden od 9. do 11. února do pražských Letňan. Firma Umyjemto zde v rámci projektu PURPO Praha představí na veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo unikátní systém odstraňování graffiti za pomoci univerzálně použitelných ubrousků.