Stejně jako minulý rok i letos náš tým prezentoval žhavé novinky z oblasti odstraňování graffiti a čištění nemovitostí na veletrhu Purpo Praha 2018. Purpo je projekt, který se věnuje profesionální údržbě a renovaci povrchů. Konal se jako součást již 20. ročníku největšího středoevropského veletrhu pro stavbu a renovaci střech Střechy Praha 2018. Místem konání akce bylo tradičně výstaviště PVA EXPO Praha Letňany.

Už od zahajovacího dne výstavy nebylo o návštěvníky stánku Umyjemto nouze. Můžete se o tom přesvědčit z fotodokumentace, kterou jsme na Purpu pořídili.

Jak odstranit graffiti?

Na naší prezentaci nazvané „Jak odstranit graffiti?“ jsme představili první skutečně účinný Systém odstranění graffiti. K vidění byly nejen vlhčené ubrousky Graffiti Safewipes, které jsme představili už loni, ale i zbývající součásti Systému odstranění graffiti. Mohli jste vidět veškeré typy odstraňovačů graffiti z různých povrchů, ochranné nátěry, ultramobilní „kufrWapku“ EcoBlaster či výkonnou horkovodní tlakovou myčka značky Mi-T-M.

Mytí a nátěry fasád, čištění střech a další z naších služeb

Samozřejmě, také tradiční spektrum služeb, v kterých naše firma dlouhodobě exceluje, nepřišlo zkrátka. Službám nejlevnější mytí fasád, nátěry fasád nebo mytí střech a dalším byla věnovaná druhá polovina našeho stánku. I o tuto část naší expozice byl mezi návštěvníky veletrhu velký zájem. Měli jsme co dělat, abychom všem zájemcům naše služby náležitě prezentovali, vysvětlili a zodpověděli jejich dotazy.

Skvělé reakce návštěvníků na naši prezentaci

Ředitel Umyjemto, Marek Volejníček, zhodnotil průběh celé akce následujícími slovy: „Již třetím rokem jsme se prezentovali na veletrhu Střechy Praha, kde již druhým rokem souběžně probíhá i projekt PURPO Prague – výstava určena pro firmy z oblasti profesionální údržby a renovace povrchů. Letos nás obrovsky těšil zájem o čištění a nátěr bytových domů, kde jsme schopni nabídnout kompletní péči o fasádu, včetně profesionálního odstranění graffiti.

Také nás potěšil zájem výrobců střešních krytin o spoluprací s námi. Je vidět, že i samotní výrobci ví, že o každou střechu se musí zákazník starat, aby prodloužil její životnost a estetiku.

Letošní rok byl pro naší firemní prezentaci inspirující, zájem a reakce návštěvníků na našich stáncích velmi povzbuzující. Na této pozitivní odezvě od návštěvníků veletrhu bylo vidět, že Umyjemto je tahounem ve svém oboru. Děláme to dobře a lidem se to líbí.“