Náš Systém odstranění graffiti slavil na veletrhu Střechy Praha 2018 úspěch

Umyjemto zaznamenalo na veletrhu Střechy Praha skvělý úspěch. Za náš Systém odstranění graffiti jsme obdrželi čestné uznání v rámci soutěže Zlatá taška 2018. O co se v této soutěži vlastně jedná? Soutěže se účastní společnosti se svým exponáty, které jsou vystaveny na veletrhu Střechy Praha 2018. Do soutěže se mohou přihlásit exponáty, které jsou „svými parametry srovnatelné se světovou úrovní, přinášejí pokrok a určují trend vývoje ve svém oboru, mají zajímavé technické řešení, netradiční nápad, nabízí mimořádnou kvalitu za přijatelnou cenu, jsou zajímavé z ekologického hlediska.“ Jak je vidět, z těchto charakteristik z webu pořadatele soutěže, exponáty opravdu mimořádné kvality získají od odborné poroty veletrhu Střechy Praha „Čestné uznání“ nebo hlavní ocenění soutěže s označením „Zlatá taška“.

Obchodní ředitel Systému odstranění graffiti Pavel Hamberger při předání ocenění.

Pavel Hamberger ze společnosti Umyjemto s.r.o. při předání prestižního ocenění za Systém odstranění graffiti.

Čestné uznání za společnost Umyjemto s.r.o. převzal obchodní ředitel Pavel Hamberger: „Při jubilejním 20. ročníku veletrhu Střechy Praha byla oceněna i naše společnost Umyjemto. Prezentovaná novinka je Systém odstranění graffiti a s důvěrou získal od odborné poroty Zlatá taška 2018 jejich čestné uznání. Za uznání jsme velice rádi zvláště proto, že víme jak je těžké v ČR uspět na trhu s ekologickou novinkou a ještě k tomu v oboru, který se potýká s velmi rozšířeným graffiti vandalismem a který navíc řeší i ekonomiku investic jednotlivých městských správ i správy státního majetku. Děkujeme.“

Náš letošní exponát představoval Systém odstraňování graffiti v celé jeho šíři. Zájemcům jsme představili vyzkoušenou a zaručenou účinnost Systému pro města, různé instituce a sdružení nebo i jednotlivce. Jak avizovaly nápisy přímo na stánku, Systém odstranění graffiti je ideální řešení pro:

  • státní správu,
  • správce majetku,
  • technické služby,
  • kraje,
  • města,
  • obce,

Na závěr informace pro všechny, kdo chtějí o Systému odstranění graffiti vědět více. 5. března spouštíme na webu zbrusu novu sekci věnovanou výhradně Systému odstranění graffiti. Sekce bude obsahovat spoustu informací o odstraňování graffiti, eShop i návod či poradenství. Určitě je na co se těšit!

Zajímá Vás systém odstranění graffiti?

Zajímá Vás náš systém odstranění graffiti? Chcete byt informováni o spuštění nové sekce systému odstranění graffiti na našem webu? Zanechejte nám Váš e-mail a my vás budeme kontaktovat.