Naše firma se pohybuje na trhu již 13 let, a tato dlouhá historie nám přináší nejen bohaté zkušenosti, ale především důvěru našich zákazníků. Za ta léta jsme provedli již mnoho a mnoho čištění i nátěrů fasád, což nám umožňuje poskytovat pouze služby té nejvyšší kvality. Ale co to pro vás, naše zákazníky, vlastně znamená?

Umyjemto tento rok oslaví 13 let na trhu! Čištění a nátěry fasády se staly naším denním chlebem a postupně jsme se vypracovali až ke špičkám v této oblasti. Umývání fasády bytových i rodinných domů provádíme ve většině případů bezkontaktně pomocí vysokotlakého čističe. Zbavíme ji tím usazených mechů i plísně. Následně natřeme fasádu kvalitními barvami, které mají dlouho odolnost. Pokud si nejste jistí, která barva bude vašemu domu slušet nejvíce, rádi pro vás připravíme také vizualizaci fasády.

Čištění omítky svépomocí sice může být jednou z variant, ale většinou přináší více problémů než užitku. A protože na internetu najdete mnoho firem, které nabízejí podobné služby, ukážeme vám, jaké výhody vám může přinést našich 13 let praxe v tomto oboru.

Kvalita za nízkou cenu

Všimli jsme si, že se v poslední době objevuje na trhu takový nešvar: firmy, které nabízejí čištění a nátěry fasád za neuvěřitelně nízké ceny. Na první pohled může být lákavé ušetřit 10-20 % z pořizovací ceny, ale mnohdy se sami zákazníci přesvědčí o tom, že velmi nízká cena znamená také nízkou kvalitu. Služby často nejsou provedeny dle požadavků zákazníků a ti se poté nešťastní obrací na nás s tím, že potřebují dílo opravit nebo dokončit. To může být ve výsledku finančně ještě mnohem náročnější.

V Umyjemto vám můžeme nabídnout tu nejvyšší kvalitu vycházející z našich 13letých zkušeností, ale zároveň ceny, které odpovídají všem nákladům. Stále se snažíme držet na spodní cenové hranici tak, abychom byli dostupní pro velkou část zákazníků, ale víme, kolik opravdu kvalitní čištění stojí.

Nechceme, aby byla fasáda hezká pouze na první pohled, ale aby byla také zdravá. To znamená, že vás zbavíme usazených plísní a mechů a zamezíme jejich opětovnému vzniku. Mytí fasád provádíme bezkontaktně, abychom nijak nenarušili okolí vašeho domu (například neponičili trávník, záhony a podobně), čímž vám ušetříme další náklady na případné opravy a úklid.

Záruka a stabilita

Dalším rizikem při výběru nové, neosvědčené firmy je celkově otázka její budoucí existence. Co se stane, pokud firma zkrachuje nebo přestane komunikovat a zákazník si nebude moci uplatnit záruku? S námi máte jistotu, že se něco takového nestane. Mluví za nás oněch 13 let našeho stabilního postavení na trhu, díky nemuž si můžete být jistí, že tady pro vás budeme i v budoucnu a jsme připravení vám pomoci při sebemenším problému.

Zákazníci na prvním místě

I tesař se někdy utne, a tak se u nás také objevují reklamace. Ty se ale vždy snažíme vyřešit ihned a k co největší spokojenosti zákazníka. Základem našeho úspěchu je spokojený klient, který se k nám bude rád vracet. A to se naštěstí díky našemu přístupu již děje – mnozí zákazníci, které jsme obsluhovali před 8-10 lety, se k nám opětovně obrací pro naše služby.

V dnešním rychle se měnícím světě je důležité vybrat si partnera, na kterého se můžete spolehnout, a to i v řádu let. Naším cílem je především to, aby se k nám zákazníci rádi a pravidelně vraceli. Dokážeme vám zajistit nejen kvalitní a pečlivé vyčištění fasády, nátěr a další ošetření, ale především spolehlivý přístup, který v případě potřeby určitě oceníte.

Vážíme si vaší důvěry a děkujeme vám za příležitost být s vámi už 13 let.