Slavíme 10 let - Umyjemto

Čištění fasád, nátěr fasád, mytí střech či odstranění nevzhledných graffiti. Nejen s tím si efektivně a za dostupné ceny již 10 let vždy poradí profesionálové z firmy Umyjemto. Dnes působí jak v Česku, tak na Slovensku nebo Polsku. Pro stávající i nové zákazníky si letos ke kulatému jubileu připravili dárek v podobě unikátní akce.

V Umyjemto dnes dohromady pracuje třicet zaměstnanců jak v obchodní, tak realizační sféře. Kvalitní zákaznický servis mohou zaručit díky stabilnímu týmu, který je plný profesionálů z oboru, kteří svému řemeslu perfektně rozumí. Za 10 let umyli nebo natřeli budovy všech typů včetně rodinných a bytových domů, škol, administrativních budov, radnic nebo průmyslových hal. Nepodceňují ani prověřené a kvalitní dodavatele materiálů, které využívají jak k mytí, tak na nátěr fasády.

Jakékoliv silné znečištění fasády odborně zbavíme povlaku ze smogu a prachu, usazenin z komínů, sazí nebo výparů z kuchyně. Zbavíme Váš dům mikroorganismů, zelený povlak z řas a plísně očistíme šetrně bez poškození fasády. Na závěr naneseme ochranný fungicidní nástřik.“ vyjmenovává Marek Volejníček z Umyjemto. 

Česko, Slovensko i Polsko

Za deset let působení na trhu se z původně malé firmy zaměstnávající dva kolegy postupně stala nejstarší společnost na tomto trhu, která má zavedenou značku ve třech zemích v Evropě. Profesionály z Umyjemto dnes najdete nejen v Česku, pravidelně se za svými zákazníky vrací také na slovenský a polský trh. 

Historie společnosti Umyjemto s.r.o. – Klikněte pro detail

Dnes však na trhu vzniká čím dál více firem, které nehrají fér a zákazníkům nabízí podezřele dlouhé záruční doby na své služby. Tyto společnosti obvykle působí na první pohled velice profesionálně. Lákají pomocí atraktivních webových stránek,  sebevědomých operátorů na infolinkách a především nízkých cen. Řada nováčků z řad údržbářských firem se proto rozhodla nalákat nové zákazníky na více než desetiletou garanci svých služeb. Jak je ale možné, že firmy, které vznikly teprve před několika měsíci či lety, dokáží zaručit kvalitu svých služeb mnohdy několikanásobně delší, než je jejich působení na trhu?

Základem jsou reference

Při výběru firmy pro udržení fasády v perfektním stavu se nenechte okouzlit speciálními akcemi cen na míru či nejmodernějším vybavením. Raději vsaďte na reference. Oslovte firmu, která se může prokázat dlouholetými klienty a profesionály z oboru, jejichž zkušenosti s čištěním fasád žádná marketingová strategie nenahradí.Při výběru firmy nikdy nepodceňujte ověřené reference. Ty naše jsou prověřené jak časem, tak naším servisem,“ připomíná Martin Herman z Umyjemto a dodává, že novým zákazníkům společnost Umyjemto ráda poskytne reference z regionu, aby se potenciální zákazníci mohli podívat a ověřit si kvalitu zpracování. Firma se tak snaží ukázat, že je na trhu velký rozdíl mezi kvalitou služeb, a zákazník by se neměl bát o reference si říci a kvalitu služeb si předem ověřit. 

Platíte jen to, co umyjeme

Kromě pravidelného čištění Vám profesionálové z Umyjemto pomohou také při mytí od prachu po stavebních úpravách či při umytí od uhelného prachu. Mytí fasády by měli zvážit také ti, kdo chtějí investovat do zateplení domu. Zvláště zateplené fasády jsou totiž velice náchylné ke vzniku kolonií nejrůznějších mikroorganismů, které pak fasádu postupně ničí. 

Program Čistá Fasáda – Průběh garance

Pokud vstoupíte do programu Čistá Fasáda, profesionálové z firmy Umyjemto ji efektivně, ale zároveň šetrně vyčistí za pomoci horké vody a páry a chemických látek, které obsahují algizidy, biocidy či fungicidy. Díky speciální technologii dokáží vyčistit jakýkoliv typ fasády, včetně historických památkově chráněných objektů. Protože dlouhodobé působení mikroorganismů může fasádu nenávratně zničit, mytí vždy ukončují fungicidním nástřikem, který vytvoří účinný filtr proti nejrůznějším řasám a plísním.


„V rámci Programu Čistá Fasáda můžeme klientům garantovat až 13 let fasády v perfektním stavu. Díky našim dlouholetým zkušenostem víme, narozdíl od nováčků v oboru, že klientům nic nenalháváme, protože máme vyzkoušeno, že stav námi ošetřené fasády bude nezávadný i v dalších letech.“ popisuje Martin Herman.

Třináctiletá záruka tohoto typu je jediná na trhu. U společnosti Umyjemto zákazníci získají garanci zároveň od zhotovitele a dodavatele materiálů, takže je zákazník krytý ze dvou stran.

Jedničkou na trhu jsme jen díky našim zákazníkům. K desátým narozeninám firmy jsme proto připravili dárek pro ně. Po celý jubilejní rok 2021 s námi mohou slavit a využít unikátní akce. V případě, že si od nás objednají jakoukoli službu, dostanou od nás dárek: vstup do Programu čistá fasáda basic zcela zdarma.“ připomíná dárek pro zákazníky Marek Volejníček z Umyjemto.