Vzhledem k nepříznivé situaci napříč všemi obory se ani našemu oboru nevyhne plošné zvýšení cen našich služeb. Na vině je celkové zdražení materiálu, kvalitního a vyškoleného personálu a v neposlední řadě také zpřísnění pravidel ochrany a bezpečnosti práce. Po celý rok 2021 jsme se drželi našich nejlevnějších cen na trhu, ale již nyní víme, že v roce 2022 dojde k nárůstu cen jako v jiných oborech.

Pozor! Ceny sice rostou, ale pokud s námi uzavřete smlouvu do konce roku 2021, garantujeme Vám letošní cenu.

Jak na to? Ozvěte se nám! Ať již telefonicky na telefonní číslo 800 221 227 nebo pomocí formuláře na této stránce. V případě, že s námi uzavřete smlouvu do konce roku 2021, budeme Vám garantovat letošní cenu! Není nutné se ihned dohodnout na přesném termínu prací, to si domluvíme třeba začátkem roku.

Firma Umyjemto se již více než 10 let specializuje na řešení obtíží se znečištěním fasád. Po zateplení bytového domu většina bytových družstev nebo společenství vlastníků postupem času začne řešit problémy se „zeleným“ povlakem, čili s usazováním kolonií mikroorganismů, plísní a hub na zateplené fasádě.

Organické znečištění škodí i samotné fasádě. Kromě zdravotních rizik a zhoršení estetické stránky způsobují tyto nečistoty mikrotrhliny. Nenechte fasádu Vašeho domu znehodnotit, zavolejte nám a my Vám pomůžeme! Po vyčištění nanášíme na fasádu speciální ochranu, impregnaci, která zabraňuje znovunapadení fasády mikroorganismy.

Mytí i nátěry fasád

Pokud je již fasáda značně poškozena, je narušena její barevnost, struktura nebo pokud chceme její vzhled zcela změnit, je na čase po vyčištění zvážit nový nátěr. Firma Umyjemto se kromě mytí fasád specializuje i na natírání fasád. O kvalitě této služby hovoří stovky natřených fasád bytových domů.

Naši klienti mohou počítat dokonce s 13letou zárukou na fasádní nátěr zateplené fasády. Díky tomu si mohou dopředu naplánovat všechny výdaje týkající se servisu fasády a v dlouhodobém horizontu výrazně ušetřit.

Specialitou naší 13leté záruky je dvojitá garance, a to jak od výrobce a dodavatele barev, společnosti KABE FARBEN, tak i na provedený nátěr a mytí fasády společností UMYJEMTO. Samozřejmostí jsou i garanční kontroly stavu fasády v průběhu záruky.

Program Čistá Fasáda - Komplexní balíček služeb - Nátěr fasád a mytá fasád - 13 let záruka
Program Čistá Fasáda – Komplexní balíček služeb – Nátěr fasád a mytí fasád – 13 let záruka

Zastupujete-li SBD nebo SVJ, nebo jste členem takového sdružení, kontaktujte nás, abyste o tuto jedinečnou akci nepřišli a Váš bytový dům byl zdravým a krásným místem pro život.