Akce pro sousedy. Nabízíme 3+1 mytí střechy zdarma

Léto je už pomalu pryč a vy se ještě rozhodujete, kdy se pustíte do údržby střechy? Nepodceňujte nevyzpytatelné podzimní počasí a pusťte se do mytí střechy raději co nejdříve. U firmy Umyjemto navíc můžete využít podzimní akci pro sousedské rodinné domy ze stejného města či vesnice. 

Co služba mytí střechy obsahuje?

Profesionálové z Umyjemto dokáží odstranit jakékoli výrazné znečištění od nánosů v rozích střechy po nečistoty po celém střešním povrchu včetně mechu, listí, prachu či ptačího trusu. “Zejména mechové porosty přitom představují veliký problém, protože zadržují vodu a tím zatěžují střešní konstrukci,” říká Marek Volejníček z Umyjemto. Samozřejmostí je také údržba ucpaných okapů a svodů, které taktéž zbytečně zvyšují zatížení střechy.

Důkladné vyčištění střechy byste neměli podceňovat také z hlediska bezpečnosti domu. Nezapomeňte proto na její pravidelnou údržbu každých 3 až 6 let, díky které mnohonásobně prodloužíte samotnou životnost střešní krytiny.

Na nic nečekejte a objednejte si výškové čištění střechy co nejdříve na naší infolince a využijte nabídky 3+1 čištění střechy pro sousedy zdarma. “V praxi je to jednoduché. V případě, že se domluví čtyři sousedé, nabídneme jim čištění nejmenší střechy zdarma. Ostatní tři střechy naceníme dle metrů čtverečních. Výsledná cena se pak rozdělí na čtyři rovné díly, respektive dle domluvy sousedů,” popisuje akční cenu Marek Volejníček a dodává, že před nadcházející zimou dostanou všichni ještě čištění okapů a svodů zdarma. Akce platí pro sousedy z rodinných domů z jednoho města či vesnice.

Mám zájem o čištění střechy

Jak postupujeme při mytí střech?

Používáme horkou vodu nižšího, šetrnější tlaku, kterou odstraňujeme všechny nečistoty a nánosy. „Provádíme čištění všech druhů střech. Účinně vyčistíme pálené i betonové tašky, eternit, plech nebo asfaltové šindele”, dodává Marek Volejníček. Techniku v podobě výškové plošiny si půjčujeme od našich smluvních partnerů, díky tomu vám můžeme zaručit nejlepší ceny na trhu. Pokud máte malou střechu či potřebujete vyčistit špatně dostupná místa, střechu vám umyjeme pomocí profesionálních žebříků.

Neváhejte nás kontaktovat, at už chcete využít akce „3+1 střecha zdarma“, nebo checte vyčistit pouze tu vaši. Kontaktujte nás telefonicky, emailem, nebo využijte poptávkový formulář.