Střecha na kterou budete pyšní. Rychle a za nejlepší cenu

Jak jednoduše vyzrát na úklid střechy

Jednou ročně se u střech čistí okapy, a jednou za pár let se rozhodnete pro generální úklid. Hlavně v nánosech vlhkého listí se množí mikroorganismy, které časem můžou přejít na fasádu. Pokud je střecha rozsáhlá, je její ošetřování svépomocí náročné. Profesionálně vyčistíme střechu a naneseme na ni ochranný nástřik. Přijedeme s optimální zvedací technikou, takže se plochy střechy ani nedotkneme. To vše za bezkonkurenční ceny. Není lepší sedět na terase a dívat se, jak pracujeme, než brát si volno v práci a dva dny otročit?

Váháte, jaký bude výsledek po vyčištění?

Samozřejmostí je před příjmem zakázky obhlídka na místě. Zákazník nám ukáže, co potřebuje vyčistit, a my můžeme zhodnotit situaci. Provedeme kalkulaci ceny, a tu považujeme za závaznou, už ji nenavyšujeme.

Na zkoušku umýváme kus fasády nebo střechy, abyste viděli, jak bude dílo po dokončení vypadat. Pro nás je zkouška také důležitá, abychom správně odhadli, co se na té vaší střeše či fasádě nachází a jak s tím naložit.

Proč si můžeme dovolit tak nízké ceny?

Tajemství našich cen je v tom, že jsme již ze začátku nechtěli investovat do drahého vybavení jako zvedací plošiny a podobně, ale půjčovali jsme si je od obchodních partnerů. Pro naše klienty je v tom záruka kvalitních strojů, dobře servisovaných a zvolených adekvátně pro každou zakázku tak, aby vyhovovala jejich velikost. Nevzniká tím potřeba započítat vzniklé investice do výsledné ceny. Z půjčovny si objednáváme to, co je vhodné pro konkrétní zakázku, nic většího, nebo improvizace s menší plošinou.

Zkouška zdarma a bez závazků

Na zavolání přijedeme obhlídnout situaci. Prohlédneme si své budoucí pracoviště, a pro vaši představu i naši kontrolu kvality na zkouškou kus střechy nebo fasády umyjeme. Pak vám sdělíme závaznou kalkulaci, kterou už později neměníme. Díky tomu se nám ještě nestalo, aby zákazník nebyl 100% spokojený.

Přátelský přístup, který funguje

Jsme na svou práci hrdí a spokojenost klientů je u nás vždy na prvním místě. Nikdy neodcházíme z místa dokud nejste spokojeni. U obtížných zakázek upozorníme na možné problémy a seznámíme vás s navrhovaným řešením.

Kupříkladu plísní a zelenými řasy hluboce prorostlá fasáda bude pravděpodobně hned po mytí zralá na nový nátěr, kdežto zateplená budova se zelenými fleky na severní straně bude hračkou, na kterou vám ještě poskytneme záruku pěti let.