Dejte nám jenom půl dne a uvidíte ten rozdíl! Čištění střech, okapů a jiných těžko přístupných míst

3 varovné signály, že je čas na čištění střechy

Zanedbaná střecha není jen nevzhledná, ale taky nebezpečná, rychleji stárne a rozkládá se. V mechových porostech se drží voda, čímž se zatěžuje střešní konstrukce. Ucpané okapy a svody přispívají k zatížení a zvyšují riziko, že organické nečistoty přeskočí na fasádu a dlažbu kolem domu. Pokud zjistíte jiné výrazné znečištění, jako nánosy v rozích střechy nebo na většině povrchu, začněte vybírat vhodné řešení.

Nemusíte čistit každý rok, abyste střechu udrželi funkční

Doporučení pro pravidelnou údržbu střechy je v rozmezí 3 až 6 let. Záruku na znovu napadení organismy, pokud čistíme u zákazníka tento problém, poskytujeme po dobu tří let. U fasád je tato doba pětiletá, na čemž lze ilustrovat, jak velká je přírodní zátěž na střechu, a měla by se jí tudíž věnovat dostatečná pozornost.

Čištění okapů a nánosu přírodnin v rozích a koutech střech by se mělo provádět ideálně každý rok, resp. provést alespoň vizuální kontrolu, jestli je střecha zanesená.

Které střechy lze čistit

Čistíme všechny typy: pálené a betonové tašky, eternit, plech, asfaltové šindele. Nikdy na střechu nestoupáme, používáme zásadně zvedací techniku, nelezeme po žebříku, který znamená riziko poškození.

Používáme horké vody a nižšího, šetrného tlaku na odstranění všech nečistot a nánosů. Na závěr aplikujeme antimikrobiální nástřik, který odpuzuje mikroorganismy a zabraňuje v usazování plísním.

Zkouška a kalkulace, bez závazku a ihned!

Na zavolání přijedeme obhlídnout situaci. Prohlédneme si své budoucí pracoviště, a pro vaši představu i naši kontrolu kvality na zkouškou kus střechy umyjeme. Pak vám sdělíme závaznou kalkulaci, kterou už později neměníme. Rozhodnete se, kdy chcete střechu umýt a buď se hned domluvíme napevno, nebo si zavoláme později.

Na mytí střech poskytujeme tříletou záruku.