5 výhod, které má pro zákazníka spolupráce s námi

  1. Pro zákazníka znamená velkou úsporu to, že nevlastníme rozsáhlý park zvedací techniky. Do ceny za mytí jeho domu totiž nemusíme započítávat amortizaci, servisy plošin, nebo návratnost našich investic do zakoupeného stroje.
  2. Druhá výhoda je efektivita. Na malou zakázku přízemního domku nebudeme brát třicetimetrovou zvedací plošinu. Na dvě malé zakázky v jeden den budeme moct přivézt dvě stejné plošiny, a ještě přibrat jednu velkou zakázku na druhém konci republiky.
  3.  Za třetí, stroje máme za nižší půjčovné, protože jsou maximálně vytížené a nestojí tři dny z pěti v garáži.
  4. Za čtvrté, volíme co nejlepší nově pořízenou techniku, nemusíme se spoléhat na 20 let staré zařízení.
  5. Za páté, zbývá nám prostor na jiné investice. Školíme naše zaměstnance na nové materiály, jak fasádní, tak čistící chemii. Na způsoby, jak nejšetrněji umýt každý povrch, a u zateplovaných budov, jak správně provádět jejich čištění a údržbu.

Bez nadsázky: Máme výborný zákaznický servis

Dalo by se říct, že jsme své podnikání přenesli do cloudu, jak je teď moderní říkat. Jsme totiž profesionálové na servis mytí, zatímco péči o techniku jsme svěřili jiným profesionálům. To nám umožňuje maximálně se soustředit na provedení zadané práce a spokojenost zákazníka.

Zkouška a obhlídka bez závazků

Nejdřív přijedeme, na zkoušku umyjeme kus postižené plochy (stěny, střechy, podle potřeby čehokoliv), abyste viděli, jak bude výsledek vypadat. Sdělíme vám závaznou kalkulaci ceny a vy se rozhodnete, kdy do toho chcete jít. Cenu již nenavyšujeme a zkouška je zdarma, neriskujete nic.

Bonus: můžeme si dovolit garanci nejlepších cen.

Pokud máte lepší nabídku od jiné firmy, zašlete nám ji a určitě se domluvíme.