Poděkování za úspěšný rok 2018 a exkluzivní slevový tip pro všechna bytová družstva a společenství vlastníků

,

Vážení a milí zákazníci Umyjemto,

za naši společnost Vám děkujeme za přízeň, kterou jste nám v roce 2018 věnovali. Moc nás těší, že jsme se s Vámi mohli v minulém roce při realizaci zakázek setkat a pevně věříme, že jste s naší prací při umývání nebo natírání Vaší nemovitosti byli plně spokojeni. Zároveň doufáme, že se nám podařilo splnit všechna Vaše očekávání, a mohli jsme tím s Vámi nastartovat nový fungující obchodní vztah.

Úhlavní nepřítel čistoty všech fasád bohužel nikdy nespí. Žádná fasáda se účinkům vnějších přírodních vlivů nevyhne a některé fasády jsou na působení mikroorganismů, které jsou příčinou vzniku zeleného povlaku, zkrátka náchylnější více než jiné. Totéž platí o samotné vnější ochranné vrstvě Vaší fasády – žádný fasádní nátěr není věčně imunní proti působení zubu času. Věříme však, že Vy již dobře víte, co dělat, a tím pádem svou nemovitost dlouhodobě chránit. Zcela podobně jako když dbáte pravidelným servisováním o svůj automobil.

15% sleva na mytí a nátěry fasád

A jelikož jsou u nás ve firmě přípravy na novou sezónu už v plném proudu, přinášíme všem bytovým družstvům a společenství vlastníků jednotek, která uvažují o využití některé ze služeb Umyjemto, pro tento rok exkluzivní tip. Může se jednat například o mytí nebo natírání fasád, nebo jakoukoliv další službu z našeho portfolia, která je pro bytové domy vhodná. I pro rok 2019 Vám nyní přinášíme speciální akční slevu 15 %, pokud si objednáte naše služby a do 28.2.2019 se vzájemně domluvíme a sepíšeme smlouvu. Pro více info klikněte zde, nebo na následující obrázek:

Akce Barvení fasády

Abychom ty z Vás, kteří stále váhají nebo se nemohou rozhodnout, patřičně naladili, ještě se na chvíli obrazem vrátíme do předešlého roku. Koukněte se na fotogalerii toho nejlepšího z dlouhé řady v roce 2018 realizovaných zakázek převážně z mytí a nátěru fasád bytových domů:

Klikněte zde, pro další reference

Výstavy Jaro 2019

V neposlední řadě, bychom Vás, tak jako každý rok, rádi pozvali na odborné výstavy, kde nás můžete potkat, osobně se zeptat na jakýkoliv dotaz, případně se rovnou domluvit na zakázce pro Vaše SBD, školu, halu nebo odstranění graffiti ve Vašem městě:

21.-24. Ledna 2019, Ostrava

Veletrh Infotherma 2019

7.-9. Února 2019, Praha

Veletrh Střechy Praha

 

V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat, a my Vám dodáme vstupenky na jednu z těchto oborových akcí.

Na závěr nám už zbývá jediná příjemná povinnost. Chceme všem zákazníkům – těm stávajícím i novým budoucím – srdečně popřát v novém roce 2019 pevné zdraví, mnoho spokojenosti a osobních i pracovních úspěchů.

Děkujeme a mějte se krásně,

Váš tým společnosti Umyjemto